EHBO BHV koffer

Brandbeveiliging Zwolle

Bent u op zoek naar een specialist om uw brandbeveiliging in Zwolle te verbeteren? Dan zijn wij er van Safety Service Leusink graag voor u in de regio noordoost Nederland. Wij stemmen graag met ons specialistische team de brandbeveiliging bij u in Zwolle op maat af. Hierbij kunt u onder andere denken aan levering, installatie & keuring van brandblusmiddelen, noodverlichting, reddingsmiddelen en EHBO-producten. Waarmee mogen wij u in Zwolle van dienst zijn?

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij van Safety Service Leusink bieden u een totaaloplossing op het gebied van brandveiligheid in Zwolle binnen uw bedrijf, bij u in huis, aan boord en in uw camper of caravan. Of het nu gaat om de keuring van een gasinstallatie, levering en montage van noodverlichting of het hervullen van brandblussers; dankzij korte lijnen en persoonlijk contact bent u verzekerd van een snelle en correcte levering of keuring.

 

Verbandkoffer leusink

Waarom brandbeveiliging in Zwolle zo belangrijk is.

Wij horen het u zeggen: ‘’Brand? Dat gebeurt mij niet’’. Toch komt brand vaker voor dan u lief is en zit juist ook dit ongeval in een klein hoekje. Het is dan van groot belang dat u de juiste brandblusser binnen enkele seconden bij de hand heeft. U vindt bij ons een compleet assortiment brandblussers, brandslanghaspels en toebehoren. Kwalitatief, betrouwbaar en tegen een concurrerende prijs. Of het nu gaat om één kleine blusser of complete inrichting m.b.t. brandbeveiliging in Zwolle voor uw bedrijfspand; u bent van harte welkom. 

Service en installatie

Wanneer u veiligheidsmiddelen voor bij u in Zwolle aanschaft, is het van belang dat deze op de juiste manier worden geïnstalleerd. Wanneer dit niet gebeurt is de kans groot dat de middelen niet op de juiste manier kunnen worden ingezet. Safety Service Leusink beschikt over vakkundige monteurs die jaarlijks worden bijgeschoold. Onze brandbeveiliging specialisten beschikken over de juiste kennis en vakmanschap om ervoor te zorgen dat uw aangeschafte brandblussers, haspels, noodverlichting etc. snel en correct worden geïnstalleerd! Zien wij u snel in Zwolle?

Keurmeester brandveiligheid Meppel

Meer keuringen

^

KEURING BRANDSLANG (HASPELS)

^

KEURING EN ONDERHOUD NOODVERLICHTING

^

KEURING REDDINGSVESTEN

^

KEURING GASINSTALLATIE

Keuring van brandblussers

Waar kunnen wij u mee helpen?

Winkel

Welkom in onze Safety Shop!
Voor advies, aankoop & service of gewoon een verse kop koffie!

Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 38 beoordelingen

Contactgegevens

Zomerdijk 27a
7942 JS Meppel

Openingstijden:

ma t/m vr: 8:30 – 17:00  

 zaterdag: 9:00 - 13:00

 

VOLG ONS OOK OP FACEBOOK!

Neem contact op