Keuring reddingsmiddelen

Reddings­middelen

Safety Service Leusink, staat garant voor optimale veiligheid op- en rondom het water.

Vanuit de jarenlange ervaring in de binnenvaart en watersport heeft Safety service Leusink zich verder gespecialiseerd in de verkoop en keuring van professionele reddingsmiddelen. Zowel de professional als de recreant heten we graag welkom.

Reddingsvesten

Binnenvaart, offshore & industrie

Wanneer u werkt op of aan het water is een reddingsvest een absolute must. Speciaal voor de professionals in de binnenvaart, aannemerij, offshore, baggerwerken en industrie hebben we kwaliteits reddingsvesten en drijfjassen in ons assortiment. Wanneer nodig leveren wij deze met het SOLAS keurmerk. Deze reddingsvesten zijn geschikt voor veelvuldig gebruik en werken onder extreme omstandigheden zowel in de binnenwateren als op zee. Ons team voorziet u in de meest geavanceerde vesten en de keuring hiervan. Denk hierbij aan standaard reddingsvesten tot vlamvertragende reddingsvesten voor het uitvoeren van las- en snijwerkzaamheden. Kunnen wij helpen? Neem gerust contact met ons op!

Reddingsmiddelen laten keuren
Verkoop van reddingsmiddelen

Watersport

Aan boord van uw (zeil)jacht gaat u natuurlijk voor veiligheid en wilt u voorzien zijn van een reddingsvest van goede kwaliteit, verder vindt u het belangrijk dat uw reddingsvest comfortabel zit en natuurlijk dat hij werkt! Daarnaast is voldoende bewegingsvrijheid is ook niet onbelangrijk. Kortom, laat u goed adviseren! Ook evt. kinderen aan boord willen graag een reddingsvest wat gemakkelijk zit en waar ze zich goed in kunnen bewegen. Neemt u uw hond mee aan boord? Ook daar hebben wij aan gedacht! U vind voor uw trouwe viervoeter een perfect zittend reddingsvest bij Safety Service Leusink. Maar ook als wakeboarder, sportvisser en kanoër kun je terecht voor een comfortabel zwemvest speciaal voor jouw sport!

Advies over reddingsmiddelen
Uw reddingsvest laten keuren

Keuring

Breng snel uw reddingsvest bij ons langs en binnen 48 uur ontvangt u van ons bericht over de status van uw reddingsvest. U kunt uiteraard uw vesten ook naar ons opsturen of af laten halen. U bent verzekerd van een zorgvuldige keuring en ontvangt een gratis certificaat. Lees hier meer over het laten keuren van uw vest.

REDDINGSMIDDELEN

Naast reddingsvesten levert Safety Service Leusink ook uw reddingslijnen, -boeien, deklijnen en meer! Ook hiervoor geldt; wanneer nodig onder SOLAS keurmerk. Keuring van uw binnenvaartschip volgens ILT voorschriften? Safety Service Leusink heeft alle veiligheidsmiddelen voor u in huis! Vraag snel één van onze medewerkers of kom naar onze Safety Shop.

Reddingsboei keuren
Reddingsmiddelen kopen en keuren

Waar kunnen wij u mee helpen?

Winkel

Welkom in onze Safety Shop!
Voor advies, aankoop & service of gewoon een verse kop koffie!

Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 38 beoordelingen

Contactgegevens

Zomerdijk 27a
7942 JS Meppel

Openingstijden:

ma t/m vr: 8:30 – 17:00  

 zaterdag: 9:00 - 13:00

 

VOLG ONS OOK OP FACEBOOK!

Neem contact op