Keuring brandblusser

brand­blusser laten keuren?

Keuring en onderhoud brandblussers

Bij Safety Service Leusink kunt u terecht voor keuring en onderhoud van uw brandblusser(s). Het onderhoud wordt uitgevoerd door een REOB erkend monteur, waarbij de NEN EN 2559 als norm wordt gehanteerd. Daarnaast zijn we in het bezit van een Kiwa erkenning voor de keuring van kleine blusmiddelen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw blussers op een correcte wijze worden onderhouden. Onze monteurs komen bij u langs voor keuring en onderhoud van al uw blusmiddelen. Uiteraard bent u ook welkom in onze Safety Shop om de blussers daar ter keuring aan te bieden. In dat geval stellen wij indien gewenst gratis leenblussers ter beschikking.

Wilt u af van onverwachte kosten met brandblussers? Bij Safety Service Leusink leased u brandblussers zonder bijkomende kosten! Meer weten? Neem gerust eens contact op.

Keuring brandveiligheid scheepsvaart

                         Benieuwd naar onze service en scherpe tarieven? 

Specialist Beroeps- en pleziervaart

Naast de Kiwa en REOB erkenning is Safety Service Leusink ook door het ILT( Inspectie Leefomgeving en Transport) erkend voor het verzorgen van keuring van brandblusmiddelen aan boord van schepen. Wij ondersteunen u bij het in orde maken van uw blusmiddelen aan boord. Voor vele professionals uit de binnenvaart, offshore, en zeevaart vormen wij al jaren een partner op het gebied van keuring en onderhoud van blusmiddelen. Snelle leveringen, scherpe tarieven en persoonlijk contact zorgen ervoor dat u snel weer vaart met goed werkende en gekeurde blusmiddelen aan
boord. Met onze gratis online certificaat kunt u zich te allen tijde verantwoorden tegenover inspectiediensten. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Of heeft u een vraag? Wij horen het graag. Vul onderstaand contactformulier in of bel met één van onze medewerkers.

Keuring brandveiligheid scheepsvaart
Toezichthouder (brand)veiligheid transportsector

Is het keuren van mijn brandblusser verplicht?

Sinds 2010 is het bij wet verplicht om uw brandblusser om de twee jaar te laten keuren door een daartoe erkend bedrijf. Hiervoor was het keuren van uw brandblusser zelfs een jaarlijkse verplichting. Veel bedrijven kiezen er dan ook zelf voor om hun brandblusser alsnog ieder jaar te laten keuren. En sommige verzekeraars stellen dit bovendien als aanvullende eis. Niet vreemd, aangezien het Koninklijk Nederlands Normalisatie-instituut (NEN), de autoriteit op het gebied van brandveiligheid, dit ook adviseert.

Waarom moet ik mijn brandblusser laten keuren?

In de eerste plaats is het regelmatig laten keuren van uw brandblusser dus wettelijk verplicht. Maar u laat uw brandblusser natuurlijk niet keuren voor de wetgever, maar voor uw eigen veiligheid. Met een goedgekeurde brandblusser verzekert u zichzelf van een belangrijk hulpmiddel in het geval van brand. U wilt niet in de situatie belanden dat er onverhoopt brand uitbreekt en u grijpt naar een brandblusser die niet blijkt te helpen. Uw brandblusser laten keuren doet u dus voor de veiligheid van uzelf en uw omgeving/personeel.

Door wie kan ik mijn brandblusser laten keuren?

Het keuren van brandblussers is een dienst die talloze bedrijven aanbieden. Echter doet u er verstandig aan dit alleen te laten uitvoeren door een partij die door de Regeling voor de Erkenning van Onderhoudsbedrijven Kleine Blusmiddelen (REOB) erkend is. Dit keurmerk wordt afgegeven door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV), dat erop toeziet dat het keuren van blusmiddelen middels een vaste methode gebeurt, om de kwaliteit van de keuringen te waarborgen.

Ook uw brandblusser laten keuren door Safety Service Leusink

Als u ook zekerheid wilt hebben over de staat van uw brandblusser(s), is het verstandig om een afspraak te maken voor een keuring. U kunt kiezen voor een eenmalige keuring, maar u kunt ook een onderhoudscontract afsluiten. Dan hoeft u zelf niet meer in de gaten te houden wanneer uw brandblusser weer aan een keuring toe is, maar houden wij dit voor u bij. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op via het telefoonnummer 0522-745470 of stuur een email naar info@safetyserviceleusink.nl. Safety Service Leusink is hét adres om uw brandblusser te laten keuren in Meppel en omstreken!
Keurmeester brandveiligheid

Meer keuringen

^

KEURING BRANDSLANG (HASPELS)

^

KEURING EN ONDERHOUD NOODVERLICHTING

^

KEURING REDDINGSVESTEN

^

KEURING GASINSTALLATIE

Keuring van brandblussers

Waar kunnen wij u mee helpen?

Winkel

Welkom in onze Safety Shop!
Voor advies, aankoop & service of gewoon een verse kop koffie!

Contactgegevens

Zomerdijk 27a
7942 JS Meppel

Openingstijden: ma t/m vr: 8:30 – 17:00

 

VOLG ONS OOK OP FACEBOOK!

Neem contact op