Brandblusser

Brand­veiligheid

Safety Service Leusink, uw partner in (automatische) blusmiddelen, EHBO, noodverlichting & signalisatie

Blus­middelen

‘’Brand? Dat gebeurt mij niet’’ is een veel gehoorde uitspraak. Toch komt brand voor iedereen vaak op het aller onverwachts. Het is dan van groot belang dat u de juiste brandblusser binnen enkele seconden bij de hand heeft. U vindt bij ons een compleet assortiment brandblussers, brandslanghaspels en toebehoren. Kwalitatief, betrouwbaar en tegen een concurrerende prijs. Of het nu gaat om één kleine blusser of complete inrichting m.b.t. brandbeveiliging voor uw bedrijfspand; u bent van harte welkom. Door direct uit voorraad te leveren is Safety Service Leusink ook voor installateurs en wederverkopers een welkome leverancier voor levering van blusmiddelen. Wij adviseren u graag en maken een persoonlijke offerte. Zo bent u verzekerd van een advies op maat en een eerlijke prijs! We zien u graag onze winkel of neem vrijblijvend contact op.

Brandblusser kopen
FirePro blussysteem

Automatisch blussysteem FirePro

Safety Service Leusink is erkend dealer van het automatische blussysteem FirePro. Dit systeem is zeer uniek t.o.v. al bestaande blussystemen. Zo kan het bijvoorbeeld als enige systeem Lithium-Ion branden bestrijden. Ook neemt het tijdens het blussen geen zuurstof weg. Het beperkt de schade die u lijdt tot een uiterst minimum en gaat meer dan 15 jaar mee! Meer weten? Lees hier snel verder!

FirePro blussysteem
EHBO-koffer kopen

EHBO – BHV en toebehoren

Wanneer u de veiligheid van uw omgeving, uw personeel en natuurlijk die van uzelf maximaal wilt garanderen is EHBO-materiaal onmisbaar. Safety Service Leusink levert EHBO/BHV Verbandkoffers volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis. Tevens kunt u bij ons terecht voor levering van blusdekens, rook- en Co2melders, oogspoelmiddel, vluchtladders etc. Ook de keuring van de EHBO-koffers en aanvullen na gebruik of bij verloop van de houdbaarheidsdatum behoort tot onze diensten.

Noodverlichting en signalisatie

Wanneer er brand of een calamiteit ontstaat is het van belang dat alle aanwezigen het gebouw via de kortste en veiligste weg verlaten. Vluchtweg aanduiding d.m.v. noodverlichting en signalisatie is in deze gevallen onmisbaar. Noodverlichting is aangesloten op het lichtnet en schakelt automatisch over op batterij bij uitval van alle elektriciteit. Dit zorgt ervoor dat u alsnog snel de (nood)uitgang vindt en sneller in veiligheid bent. En dat is precies ons doel; bijdragen aan een veilige omgeving.

Noodverlichting verplicht? Ja het is verplicht, in de Arbowet richtlijn nr. 89/654/EEG en nr. 92/58/EEG (“Minimum voorschriften veiligheid en
gezondheidssignalering op het werk’’) wordt voorgeschreven dat de werkgever verantwoordelijk is voor de veiligheid van medewerkers, bezoekers en leveranciers. Zo moet de werkgever zorgen dat er vluchtroutes en nooduitgangen zijn. Noodverlichting behoort tot de voorzieningen die noodzakelijk zijn om gebruik te kunnen maken van deze vluchtroutes en nooduitgangen.

Safety Service Leusink levert uw complete signalisatie van vluchtwegen. Van kleine pictogramstickers tot duurzame LED noodverlichting in diverse uitvoeringen. Tevens kunt u bij ons terecht voor de keuring van  noodverlichting. Vragen? We horen het graag! Kom langs in onze winkel of neem contact op.

Noodverlichting

Service & Installatie

Wanneer u veiligheidsmiddelen aanschaft is het van belang dat deze op de juiste manier worden geïnstalleerd. Wanneer dit niet gebeurt is de kans groot dat de middelen niet op de juiste manier kunnen worden ingezet. Safety Service Leusink beschikt over vakkundige monteurs die jaarlijks worden bijgeschoold. Deze beschikken over de juiste kennis en vakmanschap om ervoor te zorgen dat uw aangeschafte brandblussers, haspels, noodverlichting etc. snel en correct worden geïnstalleerd!

 

 

Installatie noodverlichting
Brandveiligheid boot

Waar kunnen wij u mee helpen?

Winkel

Welkom in onze Safety Shop!
Voor advies, aankoop & service of gewoon een verse kop koffie!

Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 38 beoordelingen

Contactgegevens

Zomerdijk 27a
7942 JS Meppel

Openingstijden:

ma t/m vr: 8:30 – 17:00  

 zaterdag: 9:00 - 13:00

 

VOLG ONS OOK OP FACEBOOK!

Neem contact op