industrieGas

ALLE INDUSTRIËLE GASSEN, KENNIS EN EQUIPMENT ONDER ÉÉN DAK.

ijzersterk in industriële gassen.

Als depothouder van Linde Gas Benelux leveren wij alle industriële gassen voor de metaalindustrie, foodsector, chemie en wetenschap. Tevens kunt u bij ons terecht voor alle soorten koop-ruilcilinders.

Onze proactieve mentaliteit zorgt ervoor dat we scherpe tarieven realiseren met maximale service.

VOOR GROOT EN KLEIN.

Onze industriegassen worden geleverd in: 

  • Cilinders; 10, 30 of 50L
  • Pakketten: 16 x 50L 
  • Bulktanks incl. systeem

METAAL

Vanaf ons depot in Meppel leveren
wij alle universele (meng)gassen
voor het TIG- en MIG/MAG-lassen,
laser-, plasma-, en autogeen snijden
en andere metaalbewerkingen. Ook met speciale gasmengsels op uw
bedrijfsproces of product afgestemd
helpen wij u graag verder. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit en efficiëntie van uw processen nog verder verbeteren en bent u verzekerd van het beste eindresultaat.

Wilt u meer weten over industriegas voor de metaalindustrie? Vraag dan de las- en snijgassengids aan, of neem contact met ons op.

FOOD

Linde Gas levert voedselveilig kooldioxide (CO2), stikstof (N2), zuurstof (O2) en alle andere (vloeibare) gassen die zijn toegelaten voor voedingsmiddelen. De gassen worden voorgemengd geleverd of individueel in hogedrukcilinders of als vloeistoffen in geïsoleerde tanks, waarna ze kunnen worden gemengd bij de verpakkingsmachine. Deze voedselveilige gassen voldoen aan de wet- en regelgeving voor voedselveiligheid, zoals de Europese richtlijn 2008/84/EC met betrekking tot de zuiverheidseisen voor levensmiddelenadditieven.

Heeft u vragen over industriegas voor de foodsector? Wanneer u dit wenst kunt u ondersteuning krijgen van zeer deskundige experts in de vorm van procesoptimalisatie. Zij lichten het hele gasgerelateerde gedeelte van uw bedrijfsprocessen door en destilleren daar verbeteringssuggesties op maat uit. Meer weten? Neem gerust eens contact op.

KOUDETECHNIEK

Koeling & airconditioning zijn niet meer uit ons leven weg te denken. Onze auto’s en gebouwen worden gekoeld, ons voedsel wordt gekoeld, bevroren, opgeslagen, vervoerd en uitgestald in koelunits. Bij deze processen worden veel koudemiddelen gebruikt.

In welk segment u ook actief bent, met synthetische of natuurlijke koudemiddelen, in kleine of grote volumes, wij staan
voor u klaar. Volledig afgestemd op de dagelijkse praktijk of speciaal voor een project, wij helpen u verder.

 Wilt u meer informatie over koudemiddelen voor de koeltechniek? Neem gerust contact met ons op.

GEGARANDEERD EEN PASSENDE OPLOSSING.

kOOP-RUILSYSTEEM SUPERGAS

Wanneer cilinder kopen? 

Wanneer u weinig industriegas gebruikt of als u hobbymatig last is het vaak voordeliger om een cilinder te kopen in plaats van te huren. Het bespaart u huurkosten, depotkosten en meer. Voor industriegas in koopcilinders bent u bij Safety Service Leusink aan het juiste adres. Wij hebben de meest voorkomende (meng)gassoorten op voorraad in koopcilinders. Deze cilinders zijn leverbaar in verpakkingen van 5 tot 50 liter. Wanneer u twijfelt of u een fles moet kopen of huren kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers

Hoe werkt het?

U betaalt éénmalig de aanschaf van de cilinder en kunt daarna altijd omruilen en betaalt dan alleen de vulling. Geen bijkomende kosten zoals het keuren van de cilinder of iets dergelijks. Benieuwd naar onze scherpe prijzen? Stel hier uw vraag of ontvang gelijk een prijsopgave! 

WELDING EQUIPMENT

PROFESSIONELE APPARATEN, KRACHTIG EN VOORDELIG.

Vanuit de winkel en magazijn in Meppel levert Safety Service Leusink professionele las- en snijapparatuur tegen scherpe tarieven in alle soorten en maten! In combinatie met ons industriegas heeft u met ons dus een complete partner als het gaat om uw las- en snijwerkzaamheden.

Ons assortiment apparatuur bestaat uit:

  •  MIG/MAG lasapparaten
  •  TIG lasapparaten
  •  Plasma snij-inverters
  •  Puntlas- en spotterapparatuur
  •  Las- en stroomaggregraten
  •  Afzuigapparatuur

Benieuwd naar ons volledige aanbod? Vraag dan onze complete catalogus aan!

 

lAS- en snijtoebehoren

In onze winkel beschikken wij over een scala aan onderdelen, reduceerventielen, lasdraad, elektroden, beschermingsmiddelen en alle andere benodigheden. Onze medewerkers helpen je graag snel weer verder zodat je werk niet onnodig stil ligt! 

“VAKMANNEN GAAN VOOR KWALITEIT. OOK IN DE METAAL BEGINT DAT BIJ DE JUISTE APPARATUUR.”

onze merken

Waar kunnen wij u mee helpen?

Winkel

Welkom in onze Safety Shop!
Voor advies, aankoop & service of gewoon een verse kop koffie!

Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 38 beoordelingen

Contactgegevens

Zomerdijk 27a
7942 JS Meppel

Openingstijden:

ma t/m vr: 8:30 – 17:00  

 zaterdag: 9:00 - 13:00

 

VOLG ONS OOK OP FACEBOOK!

Neem contact op