Gasflessen kopen

propaangas

VOOR PROFESSIONALS EN PARTICULIER.

HET VOORDELIGSTE PROPAANGAS IN DE REGIO.

Particulier

U bent van harte welkom in onze winkel aan de Zomerdijk 27a in Meppel om uw lege gasfles om te ruilen (in plaats van laten vullen). Of nog makkelijker; bij u thuis, op de camping of aan boord bezorgd! Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring in de markt beschikken wij inmiddels over een zeer compleet assortiment propaangas. Vrijwel alle soorten gasflessen hebben wij ruim op voorraad. Van wegwerp gasbusjes (campingaz, coleman enz.) tot 33KG propaancilinders en alles daartussen.

Gasflessen
Propaangas kopen

voor iedereen een passende oplossing.

HORECA & evenementen

Binnen horeca is het belangrijk dat er snel en flexibel  gewerkt kan worden. Wanneer je een topmaaltijd wilt bereiden of een snelle bediening wil realiseren kun je niet druk zijn met allerlei  Het wisselen van gasflessen mag niet veel tijd en/of inspanning kosten. Speciaal hiervoor heeft Safety Service Leusink een kunststof gasfles (I-LIGHT) met een inhoud van 10KG in het assortiment. Deze is zeer licht van gewicht, erg makkelijk bij het verwisselen van gasflessen in krappe terrasheaters, BBQ’s en vuurtafels. Ook in de evenementenverhuur wordt deze fles veel toegepast. Tegelijk erg handig; de fles is doorzichtig dus je kunt heel makkelijk zien hoeveel gas er nog in de fles zit. 

DAKTECHNIEK

Bij het gebruik van propaangas op daken staat één ding voorop; veiligheid. Daarom worden bij het dakbranden geen kunststof maar stalen flessen gebruikt. Met onze eigen lijn stalen flessen realiseren wij scherpe tarieven en hebben we voor elk project passende verpakkingen. Voor grote projecten bieden wij 33KG cilinders, voor kleine reparatieklussen vindt u bij ons de 2,5KG flessen en alle maten daartussen. Snel bezorgd op uw bedrijf of op locatie!

groenvoorziening

Voor het snel en efficiënt verwijderen van onkruid wordt vaak gebruikt gemaakt van onkruidbranders. Van kleine compacte flessen voor een handbrander tot grote cilinders voor oppervlaktewerk, onkruidbranden doet u met gasflessen van Safety Service Leusink!

HEFTRUCKS

Ook voor heftruckgas bent u bij Safety Service Leusink aan het juiste adres. Onze heftruck gasflessen zijn gemaakt van lichtgewicht aluminium en wegen gevuld slechts 21KG! U kunt ze snel en eenvoudig omruilen op ons gasdepot of laten bezorgen op uw bedrijf. 

CAMPING & jachthaven

Bent u campinghouder of beheert u vakantiepark of jachthaven? Dan krijgt u ongetwijfeld wel eens de vraag naar gasflessen. Safety Service Leusink bezorgd binnen 24 uur bij u op locatie. Een vast kortingspercentage geeft u helderheid en zorgt ervoor dat u er geen omkijken meer naar heeft. Biedt u op dit moment nog geen gasflessen aan? Om uw gasten nog beter te bedienen is het wellicht het overwegen waard om dit aan te bieden. Waarom? Safety Service Leusink stelt een (zeer) compact en passend assortiment gasflessen samen. Daarnaast leveren wij opslagmogelijkheden zodat alles veilig en gekeurd kan worden opgeslagen. Dat betekent: minimale inspanning voor u, maximaal gemak voor uw gast!

VOOR DE PROFESSIONAL.

Zakelijk

Voor de ondernemer bieden wij een zeer compleet en voordelig assortiment propaangas aan. Onze ervaring en flexibiliteit zorgen ervoor dat we eenvoudig persoonlijke prijsafspraken kunnen maken. Door voordelig en snel te leveren kunt u met Safety Service Leusink uitgaan van de juiste partner voor al uw gasproducten. Benieuwd naar onze scherpe tarieven? Neem vrijblijvend contact op of bezoek onze winkel!

ontvang binnen 2 uur een vrijblijvende offerte.

ASSORTIMENT GASFLESSEN

Campingaz 901/904/907

Vulling 901: €21,- (nieuw €62)

Vulling 904: €27,50,- (nieuw €92)

Vulling 907: €35,- (nieuw €97,50)

De welbekende campingaz flessen. Lekker compact en vrijwel in heel Europa verkrijgbaar! Let op: dit is een koopfles, hier zit geen statiegeld op.

Propaan DIN 2,5KG

Vulling: €13,-

Keuringsjaar: €2,50

Weinig ruimte? Deze fles is makkelijk mee te nemen door het compacte formaat! En lekker voordelig t.o.v. campingaz!

Propaan DIN 5KG

Vulling: €17,50,-

Keuringsjaar: €2,50

Voordelig barbecueën? Kies voor de Propaan DIN 5KG! Deze fles gaat eruit? Wij weten nergens van! Volop verkrijgbaar!

Primagaz Twiny 5KG

Vulling 5 KG: €23,50,-

Nieuw (Fles + vulling) : €58

Een lage fles voor wanneer u geen hoge flessen kwijt kunt in uw gasbun of disselbak.

 

Benegas 5KG Kunststof

Vulling 5 KG: €23,-

Statiegeld: €55

Met deze lichtgewicht kunststof fles bespaar je een hoop gewicht in je boot, caravan of camper! Ook kun je makkelijk checken hoeveel gas er nog in de fles zit!

 Primagaz EasyBlue 5KG

Vulling: €23,50

Ideale gasfles, vrijwel identiek aan de Propaan DIN 5kg groen, maar u betaalt geen keuringsjaren. Deze fles wordt niet meer nieuw verkocht. U kunt uw huidige fles wel omruilen voor een volle.

Primagaz Light Steel 6KG

Vulling: €24,-

Statiegeld: €25

Een ideale gasvoorziening voor op uw boot, camper of camping. Compact en lichtgewicht!

Benegas 7,5KG Kunststof

Vulling 7,5 KG: €31,50

Statiegeld: €55

Met deze lichtgewicht kunststof fles bespaar je een hoop gewicht in je boot, caravan of camper! Ook kun je makkelijk checken hoeveel gas er nog in de fles zit!

Primagaz Light Steel XL 9KG

Vulling: €35,-

Statiegeld: €35

Een ideale gasvoorziening voor op uw boot, camper of camping. Compact en lichtgewicht!

Safety Service Leusink I-LIGHT Kunstof 10KG

Vulling 10KG: €32,50

Statiegeld: €55

Kleine prijs, groot gemak! Super voordelige kunststof fles. Ook voor de zakelijke klant een echte aanrader. Zeer handzaam en dus ideaal in terrasheaters, onder BBQ’s en meer!

Benegas 10 KG Kunststof

Vulling 10 KG: €40,90,-

Statiegeld: €55

Met deze lichtgewicht kunststof fles bespaar je een hoop gewicht in je boot, caravan of camper! Ook kun je makkelijk checken hoeveel gas er nog in de fles zit!

Propaan 10 KG Blauw Leusink

Vulling 10 KG: €30,-

Statiegeld: €25

Of je nou dakdekker, BBQ-fan bent of graag bij de de terrasheater zit, dit is simpelweg de voordeligste keuze als je voor een grotere fles gaat!

Primagaz Propaan 10,5KG

Vulling: €33,50-

Statiegeld: €25

Ideale gasvoorziening voor bijvoorbeeld heaters, kachels en branders! 

Antargaz Propaan 10,5KG

Vulling 10KG: €33,50,-

Statiegeld: €15

Ideale gasvoorziening voor o.a. heaters, kachels en branders!

Antargaz Propaan 18KG 

Vulling : €57,30,-

Statiegeld: €35

Ideale fles voor professioneel gebruik. Met een hoog verdampingscapaciteit zeer geschikt voor grootverbruikers!

 Propaan 33KG Blauw Leusink 

Vulling  33KG: €89,50,-

Statiegeld: €60

 Deze gascilinders zijn ideaal bij een groot project of wanneer er geen beroep gedaan kan worden op een aardgasnetwerk.  Met dezelfde aansluiting als 10KG flessen

 

Gas bestellen

Direct gas bestellen

Accessoires & service gastechniek

(Dak)branden, koken & verwarmen

Vanuit de winkel en magazijn in Meppel levert Safety Service Leusink kookplaten, kachels, barbecues, terrasheaters, (dak)branders en toebehoren van kwaliteitsmerken zoals; Dometic, Smev, Cadac, Sievert en meer. Dankzij ons totaal aanbod van gasflessen en onderdelen kunt u in één koop alles compleet maken en gelijk aan de slag!

Aansluitmateriaal

In onze winkel beschikken wij over een scala aan (knel)koppelingen, slangen, leidingen, drukregelaars en andere noodzakelijke onderdelen voor uw gasinstallatie. Onze medewerkers adviseren u graag en helpen bij het samenstellen van de juiste onderdelen.

Montage gasinstallatie
Reparatie gaslekken

“Zorgeloos koken en verwarmen op gas, dankzij de monteurs van Safety Service Leusink”

HISWA-gecertificeerde installatie

Service

Onze monteurs staan voor u klaar om uw aangeschafte producten of onderdelen vakkundig te installeren of uw gasinstallatie te keuren. Van het vervangen van een koppeling tot de aanleg van een complete gasinstallatie, Safety Service Leusink helpt u graag. Ons bedrijf is HISWA gecertificeerd wat inhoudt dat u kunt rekenen op vakkundige installatie, door geschoolde monteurs, volgens laatste de regelgeving. Want dat is waar we voor staan en wat u wilt: zorgeloos genieten aan boord, in uw caravan, camper of chalet met veilig gebruik van gas.

 

Wilt u een afspraak maken voor installatie of heeft u vragen? Neem contact op met één van onze medewerkers of bezoek onze winkel. Advies en offertes zijn geheel vrijblijvend.

Winkel

Welkom in onze Safety Shop!
Voor advies, aankoop & service of gewoon een verse kop koffie!

Contactgegevens

Zomerdijk 27a
7942 JS Meppel

Openingstijden: ma t/m vr: 8:30 – 17:00 EN ZATERDAG VAN 9.00 - 13.00 

 

VOLG ONS OOK OP FACEBOOK!

Neem contact op