Gasflessen kopen

Gas

Propaan- en industriegas van Safety Service Leusink.

Snel en voordelig op locatie bezorgd.

 

Voordelig propaangas 

Particulier

Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring in de markt beschikken wij inmiddels over een zeer compleet assortiment propaangas. Vrijwel alle soorten gasflessen hebben wij ruim op voorraad. Van wegwerp gasbusjes (campingaz, coleman enz.) tot 33KG propaanflessen en alles daartussen. U bent van harte welkom in onze winkel aan de Zomerdijk 27a in Meppel om uw lege gasfles om te ruilen (in plaats van laten vullen). Of nog makkelijker; bij u thuis, op de camping of aan boord bezorgd!

Zakelijk

Ook voor de ondernemer bieden wij een zeer compleet en voordelig assortiment propaangas aan. Met scherpe prijzen, snelle bezorging en ruime voorraden heeft Safety Service Leusink haar klantenkring de laatste jaren flink uitgebreid. Dagelijks voorzien wij veel dakdekkers-, hoveniers- en cateringbedrijven maar ook de zzp’er van propaangas. Door voordelig en snel te leveren kunt u met Safety Service Leusink uitgaan van de juiste partner voor al uw gasproducten. Benieuwd naar tarieven en (bezorg)mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op of bezoek onze winkel!

Gasflessen
Propaangas kopen

Grotere aantallen nodig? ZO GEREGELD.

Industriegas kopen

ONTVANG Binnen EEN dag jouw PERSOONLIJKE OFFERTE. 

industriegas

Bij Safety Service Leusink kan iedereen terecht voor industriegas t.b.v. lasapparaten, snijbranders en meer. Als depothouder van Linde Gas Benelux leveren wij Argon, Stikstof, Menggas, Zuurstof, Acetyleen, Koudemiddelen en andere industriële gassen. Een eenvoudig ruil/huursysteem of koopsysteem (SuperGas) zorgt ervoor dat u snel en makkelijk bij ons kunt afhalen. Zo ligt uw onderneming dus niet onnodig stil! Benieuwd naar tarieven en wat we voor u kunnen betekenen? We komen graag met u in contact! stel hier uw vraag of ontvang vrijblijvend een offerte.

ASSORTIMENT GASFLESSEN

Campingaz 901/904/907

Vulling 901: €28,- (nieuw €65)

Vulling 904: €32,50 (nieuw €93)

Vulling 907: €41,50  (nieuw €104,50)

De welbekende campingaz flessen. Lekker compact en vrijwel in heel Europa verkrijgbaar! Let op: dit is een koopfles, hier zit geen statiegeld op.

Propaan DIN 2,5KG

Vulling: €15,50

Keuringsjaar: €3,00

Weinig ruimte? Deze fles is makkelijk mee te nemen door het compacte formaat! En lekker voordelig t.o.v. campingaz!

Propaan DIN 5KG

Vulling: €21,00

Keuringsjaar: €3,00

Voordelig barbecueën? Kies voor de Propaan DIN 5KG! Deze fles gaat eruit? Wij weten nergens van! Volop verkrijgbaar!

Benegas 5KG Kunststof

Vulling 5 KG: €54,95

Statiegeld: €40

Met deze lichtgewicht kunststof fles bespaar je een hoop gewicht in je boot, caravan of camper! Ook kun je makkelijk checken hoeveel gas er nog in de fles zit!

 Primagaz EasyBlue 5KG

Vulling: €25,95

Ideale gasfles, vrijwel identiek aan de Propaan DIN 5kg groen, maar u betaalt geen keuringsjaren. Deze fles wordt niet meer nieuw verkocht. U kunt uw huidige fles wel omruilen voor een volle.

Primagaz Light Steel 6KG

Vulling: €49,95

Statiegeld: €25

Een ideale gasvoorziening voor op uw boot, camper of camping. Compact en lichtgewicht!

Benegas 7,5KG Kunststof

Vulling 7,5 KG: €59,95

Statiegeld: €40

Met deze lichtgewicht kunststof fles bespaar je een hoop gewicht in je boot, caravan of camper! Ook kun je makkelijk checken hoeveel gas er nog in de fles zit!

Primagaz Light Steel XL 9KG

Vulling: €59,95

Statiegeld: €35

Een ideale gasvoorziening voor op uw boot, camper of camping. Compact en lichtgewicht!

Safety Service Leusink I-LIGHT Kunstof 10KG

Vulling 10KG: €39,-

Statiegeld: €55

Onder de kunststof flessen de meest voordelige keuze! Ook voor de ondernemer een echte aanrader. Zeer handzaam en dus ideaal in terrasheaters, onder BBQ’s en meer!

Benegas 10 KG Kunststof

Vulling 10 KG: €64,95

Statiegeld: €55

Met deze lichtgewicht kunststof fles bespaar je een hoop gewicht in je boot, caravan of camper! Ook kun je makkelijk checken hoeveel gas er nog in de fles zit!

Propaan 10 KG Blauw Leusink

Vulling 10 KG: €33,50

Statiegeld: €25

Of je nou dakdekker, BBQ-fan bent of graag bij de de terrasheater zit, dit is simpelweg de voordeligste keuze als je voor een grotere fles gaat!

Primagaz Propaan 10,5KG

Vulling: €36,50

Statiegeld: €25

Ideale gasvoorziening voor bijvoorbeeld heaters, kachels en branders! 

Antargaz Propaan 10,5KG

Vulling 10KG: €36,50

Statiegeld: €15

Ideale gasvoorziening voor o.a. heaters, kachels en branders!

Antargaz Propaan 18KG 

Vulling : €58,50

Statiegeld: €35

Ideale fles voor professioneel gebruik. Met een hoog verdampingscapaciteit zeer geschikt voor grootverbruikers!

 Propaan 33KG Blauw Leusink 

Vulling  33KG: €100,50

Statiegeld: €60

 Deze gascilinders zijn ideaal bij een groot project of wanneer er geen beroep gedaan kan worden op een aardgasnetwerk.  Met dezelfde aansluiting als 10KG flessen

 

Accessoires & service gastechniek

(Dak)branden, koken & verwarmen

Vanuit de winkel en magazijn in Meppel levert Safety Service Leusink kookplaten, kachels, barbecues, terrasheaters, (dak)branders en toebehoren van kwaliteitsmerken zoals; Dometic, Smev, Cadac, Sievert en meer. Dankzij ons totaal aanbod van gasflessen en onderdelen kunt u in één koop alles compleet maken en gelijk aan de slag!

Aansluitmateriaal

In onze winkel beschikken wij over een scala aan (knel)koppelingen, slangen, leidingen, drukregelaars en andere noodzakelijke onderdelen voor uw gasinstallatie. Onze medewerkers adviseren u graag en helpen bij het samenstellen van de juiste onderdelen.

Montage gasinstallatie
Reparatie gaslekken

“Zorgeloos koken en verwarmen op gas, dankzij de monteurs van Safety Service Leusink”

HISWA-gecertificeerde installatie

Service

Onze monteurs staan voor u klaar om uw aangeschafte producten of onderdelen vakkundig te installeren of uw gasinstallatie te keuren. Van het vervangen van een koppeling tot de aanleg van een complete gasinstallatie, Safety Service Leusink helpt u graag. Ons bedrijf is HISWA gecertificeerd wat inhoudt dat u kunt rekenen op vakkundige installatie, door geschoolde monteurs, volgens laatste de regelgeving. Want dat is waar we voor staan en wat u wilt: zorgeloos genieten aan boord, in uw caravan, camper of chalet met veilig gebruik van gas. Wilt u een afspraak maken voor installatie of heeft u vragen? Neem contact op met één van onze medewerkers of bezoek onze winkel. Advies en offertes zijn geheel vrijblijvend.

Gas bestellen

Direct gas bestellen

Winkel

Welkom in onze Safety Shop!
Voor advies, aankoop & service of gewoon een verse kop koffie!

Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 39 beoordelingen

Contactgegevens

Zomerdijk 27a
7942 JS Meppel

Openingstijden:

ma t/m vr: 8:30 – 17:00  

 zaterdag: 9:00 - 13:00

 

VOLG ONS OOK OP FACEBOOK!

Neem contact op