Gasflessen kopen

Gas

Voordelig propaan- en industriegas van Safety Service Leusink

 

Voordelig propaangas voor de particulier

Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring in de markt beschikken wij inmiddels over een zeer compleet assortiment propaangas. Vrijwel alle soorten gasflessen hebben wij ruim op voorraad. Van wegwerp gasbusjes (campingaz, coleman enz.) tot 33KG propaanflessen en alles daartussen. U bent van harte welkom in onze winkel aan de Zomerdijk 27a in Meppel om uw lege gasfles om te ruilen. Of nog makkelijker; bij u thuis, op de camping of aan boord bezorgd!

Gasflessen
Propaangas kopen

Goedkoop propaangas voor de zakelijke klant

Ook voor de ondernemer bieden wij een zeer compleet en voordelig assortiment propaangas aan. Met scherpe prijzen, snelle bezorging en ruime voorraden heeft Safety Service Leusink haar klantenkring de laatste jaren flink uitgebreid. Dagelijks voorzien wij veel dakdekkers-, hoveniers- en cateringbedrijven maar ook de zzp’er van propaangas. Door voordelig en snel te leveren kunt u met Safety Service Leusink uitgaan van de juiste partner voor al uw gasproducten. Benieuwd naar tarieven en (bezorg)mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op of bezoek onze winkel!

Propaangas te koop
Industriegas kopen

Industriegas / Lindegas

Ook kan iedereen bij ons terecht voor industriegas voor hun lasapparaten, snijbranders etc. Als depothouder van Linde Gas Benelux leveren wij Argon, Stikstof, Menggas, Zuurstof, Acetyleen en meer. Een eenvoudig ruil/huursysteem of koopsysteem (SuperGas) zorgt ervoor dat u snel en makkelijk bij ons kunt afhalen. Zo ligt uw onderneming dus niet onnodig stil! Benieuwd naar tarieven en wat we voor u kunnen betekenen? We komen graag met u in contact! stel hier uw vraag of ontvang vrijblijvend een offerte.

Accessoires & service gastechniek

(Dak)branden, koken & verwarmen

Vanuit de winkel en magazijn in Meppel levert Safety Service Leusink kookplaten, kachels, barbecues, terrasheaters, (dak)branders en toebehoren van kwaliteitsmerken zoals; Dometic, Smev, Cadac, Sievert en meer. Dankzij ons totaal aanbod van gasflessen en onderdelen kunt u in één koop alles compleet maken en gelijk aan de slag!

Aansluitmateriaal

In onze winkel beschikken wij over een scala aan (knel)koppelingen, slangen, leidingen, drukregelaars en andere noodzakelijke onderdelen voor uw gasinstallatie. Onze medewerkers adviseren u graag en helpen bij het samenstellen van de juiste onderdelen.

Montage gasinstallatie
Reparatie gaslekken

“Zorgeloos koken en verwarmen op gas, dankzij de monteurs van Safety Service Leusink”

HISWA-gecertificeerde installatie

Service

Onze monteurs staan voor u klaar om uw aangeschafte producten of onderdelen vakkundig te installeren. Van het vervangen van een koppeling tot de aanleg van een complete gasinstallatie, Safety Service Leusink helpt u graag. Ons bedrijf is HISWA gecertificeerd wat inhoudt dat u kunt rekenen op vakkundige installatie, door geschoolde monteurs, volgens laatste de regelgeving. Want dat is waar we voor staan en wat u wilt: zorgeloos genieten aan boord, in uw caravan, camper of chalet met veilig gebruik van gas. Wilt u een afspraak maken voor installatie of heeft u vragen? Neem contact op met één van onze medewerkers of bezoek onze winkel. Advies en offertes zijn geheel vrijblijvend.

Gas bestellen

Direct gas bestellen

Winkel

Welkom in onze Safety Shop!
Voor advies, aankoop & service of gewoon een verse kop koffie!

Contactgegevens

Zomerdijk 27a
7942 JS Meppel

Openingstijden: ma t/m vr: 8:30 – 17:00

 

VOLG ONS OOK OP FACEBOOK!

Neem contact op