EHBO BHV koffer

(Heftruck) Gas leverancier

Op zoek naar een leverancier voor uw (heftruck)gas? Leusink helpt u graag verder!

  • Snelle bezorging
  • Scherp geprijsd
  • Jarenlange ervaring + specialistische kennis
  • Complete winkel + afhaaldepot

Safety Service Leusink is gevestigd in Meppel en is in de wijde regio een flexibele totaalpartner op het gebied van propaangas, heftruckgas, industriële (meng)gassen en las- en snijtechniek. De winkel is voorzien van een compleet assortiment toebehoren voor propaangas; slang, koppelingen, reduceerventielen, las- en snij assortiment.

HEFTRUCKS

Voor heftruckgas bent u bij Leusink aan het juiste adres. Met scherpe tarieven en onze snelle bezorgservice zorgen wij ervoor dat u compleet ontzorgd wordt. Onze heftruck gasflessen zijn gemaakt van lichtgewicht aluminium en wegen gevuld slechts 21KG! U kunt ze snel en eenvoudig laten bezorgen op uw bedrijfslocatie, project of afhalen op ons gasdepot in Meppel. 

 

DAKTECHNIEK

Voor professionals in de dakbedekking biedt Leusink totaalservice, snelle bezorging op (bouw)locatie, met onze eigen lijn stalen flessen realiseren wij scherpe tarieven en hebben we voor elk project passende verpakkingen. Voor grote projecten bieden wij 33KG cilinders, voor kleine reparatieklussen vindt u bij ons de 2,5KG flessen en alle maten daartussen. Snel bezorgd op uw bedrijf of op bouwlocatie!

 

GROENVOORZIENING

Voor het snel en efficiënt verwijderen van onkruid wordt vaak gebruikt gemaakt van onkruidbranders. Van kleine compacte flessen voor een handbrander tot grote cilinders voor oppervlaktewerk, onkruidbranden doet u met gasflessen van Safety Service Leusink!

 

CAMPING & JACHTHAVEN

Bent u campinghouder of beheert u vakantiepark of jachthaven? Dan krijgt u ongetwijfeld wel eens de vraag naar gasflessen. Wanneer u overweegt om gasflessen te gaan verkopen is het belangrijk om een aantal zaken goed geregeld te hebben, bijvoorbeeld de opslagvoorziening. Leusink ontzorgd u van a tot z. Om uw gasten nog beter te bedienen is het wellicht het overwegen waard om dit aan te bieden. Waarom? Safety Service Leusink stelt een compact en passend assortiment gasflessen samen. Daarnaast leveren wij opslagmogelijkheden zodat alles veilig en gekeurd kan worden opgeslagen. Dat betekent: minimale inspanning voor u, maximaal gemak voor uw gast!

NEEM CONTACT OP VOOR EEN AANBIEDING OP MAAT.

Keuring van brandblussers

Waar kunnen wij u mee helpen?

Winkel

Welkom in onze Safety Shop!
Voor advies, aankoop & service of gewoon een verse kop koffie!

Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 38 beoordelingen

Contactgegevens

Zomerdijk 27a
7942 JS Meppel

Openingstijden:

ma t/m vr: 8:30 – 17:00  

 zaterdag: 9:00 - 13:00

 

VOLG ONS OOK OP FACEBOOK!

Neem contact op