Safety Service Leusink

Over ons

En onze ontwikkeling tot specialist en totaalleverancier

Historie

In 2003 werd de toenmalige scheepvaartwinkel ‘’MZW b.v. (Meppelerdiep Zwartewater b.v.) overgenomen van de vorige eigenaar. MZW was een scheepvaartwinkel met bunkerstation. Leusink ging verder onder de naam ‘’Leusink Marine Center.’’ Naast de verkoop van scheepvaartbenodigdheden en gasolie werden er zo nu en dan ook blusmiddelen voor de beroepsvaart geleverd.

Van hieruit ontstond binnen de beroepsvaart ook de vraag naar keuringen van deze middelen. Na meerdere cursussen en scholing was Leusink Marine Center officieel gecertificeerd en kon voor de beroepsvaart hiermee worden gestart. Binnen Leusink Marine Center ontstond er ondertussen steeds meer passie voor het bijdragen aan een (brand)veilige leef- en werkomgeving. Dit, in combinatie met de groeiende vraag, maakte dat de certificeringen werden uitgebreid met o.a. Kiwa- Reob en ILT certificaten. Het bleef niet alleen bij blusmiddelen, want ook de certificaten voor het keuren van reddingsvesten en gasinstallaties werden behaald.

Vanaf dat moment kon Leusink een totaalservice aanbieden en werd er niet alleen aan boord van schepen geleverd en gekeurd, maar werden ook bedrijven en particulieren in en rond Meppel voorzien van veiligheidsmiddelen van Leusink. Ondertussen specialiseerde Leusink zich verder in de veiligheidssector en werd in de gehele regio een welkome leverancier als het gaat om brandbeveiliging en reddingsmiddelen en de keuring hiervan.

In 2018 is de definitieve beslissing genomen om ons volledig te specialiseren op de veiligheid. Leusink gaat sindsdien verder als ‘’Safety Service Leusink.’’ Daarnaast werd de verkoop van gassen verder uitgebreid. Ook hiervoor geldt dat de oorsprong bij de scheepvaart ligt, maar inmiddels voorziet Safety Service Leusink zowel bedrijven als particulieren in propaan- én industriegas in alle sectoren.

Ons oorspronkelijke pand
Ons oorspronkelijke pand
Ons oorspronkelijke pand
Milieubewust ondernemen

Duurzaamheid

Safety Service Leusink is zich als geen ander bewust van de waarde van een gezond klimaat en milieu. Onze bedrijfsvoering is daar waar mogelijk ook volledig op ingericht. Op deze manier streven wij naar een zo’n klein mogelijke ecologische voetafdruk. Zo leveren wij uitsluitend schuimbrandblussers die na de maximale houdbaarheidsdatum van de vulling niet (zoals vaak) worden weggegooid en vervangen. Onze blussers worden gewoon hervuld. Zo verdubbelt Safety Service Leusink de leeftijd van een brandblusser en komen er dus minder bij het afval. Hiermee slaan wij twee vliegen in één klap, want het is ook nog eens voordeliger voor u als klant! Daarnaast hebben wij een speciale lijn met brandblussers die zijn voorzien van biologisch afbreekbaar EcoSchuim, zo wordt er geen milieuschade veroorzaakt bij gebruik.

Ons team

Berend

Berend

Onderhoudsdeskundige gastechniek & brandbeveiliging

Als monteur en onderhoudsdeskundige installeer ik alles wat te maken heeft met gastechniek en brandbeveiliging. Daarnaast ben ik gecertificeerd keurmeester voor deze beide groepen. De afwisseling en het klantcontact maken elke werkdag weer speciaal!

Bonne

Bonne

Verkoop/Klantenservice & Onderhoudsdeskundige reddingsvesten

Als verkoopmedewerker geef ik de klanten een warm welkom, help ik bij alle vragen en zorg ik voor een helder advies. Daarnaast verzorg ik het keuren en onderhouden van reddingsvesten. Mijn dag is goed als u meer dan tevreden bent!

Wouter

Wouter

Verkoop binnendienst & installatie brandbeveiliging

Naast het correct afhandelen van de orders zorg ik voor een heldere communicatie richting de klant. Ook assisteer ik bij levering, onderhoud & installatie van brandbeveiliging. Constante uitdaging door te streven naar snelle en correcte leveringen, daar ga ik voor!

Betty

Betty

Administratie

Als het gaat om veiligheidsmiddelen is het belangrijk dat u over de juiste documentatie beschikt. Zodat u zich kunt verantwoorden richting de verzekering en inspectie. Binnen het team van Safety
Service Leusink ben ik verantwoordelijk voor alle administratieve werkzaamheden en zorg ik voor de juiste documentatie voor u als klant!

Henk

Henk Leusink

Directeur & verkoop buitendienst

Sinds 1989 ben ik actief als zelfstandig ondernemer. De omgang met mensen boeit mij nog elke dag en mijn passie voor het zoeken naar kansen en oplossingen is sinds die tijd alleen maar gegroeid! Binnen Safety Service Leusink ben ik actief als verkoper en onderhoud ik het klantcontact.

Contact opnemen met Safety Service Leusink

Waar kunnen wij u mee helpen?

Winkel

Welkom in onze Safety Shop!
Voor advies, aankoop & service of gewoon een verse kop koffie!

Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 38 beoordelingen

Contactgegevens

Zomerdijk 27a
7942 JS Meppel

Openingstijden:

ma t/m vr: 8:30 – 17:00  

 zaterdag: 9:00 - 13:00

 

VOLG ONS OOK OP FACEBOOK!

Neem contact op