Keuring brandblusser

Brandblusser keuren Zwolle

Het is weer tijd om uw brandblusser in Zwolle te laten keuren. Dat is niet alleen verplicht, maar geeft u ook een veilig gevoel. Daarom doet u het liefst zaken met een organisatie, die specialist is in dit soort keuringen. Schakel vandaag nog Safety Service Leusink uit Meppel in. Onze specialisten helpen u niet alleen graag in onze winkel, maar ook bij u op locatie. Het laten keuren van uw brandblussers in Zwolle is hiermee zo geregeld.

Maak een afspraak

Keuringen van hoge kwaliteit

Wie in Zwolle zijn of haar brandblussers wil laten keuren, zoekt al snel naar organisaties die hiervoor erkend zijn. Gelukkig is Safety Service Leusink er zo een. Onze monteurs zijn niet alleen REOB-erkend, maar hanteren ook de NEN EN 2559. Het bedrijf zelf is daarnaast Kiwa-erkend. Dat is fijn, want zo bent u gegarandeerd van een vakkundige dienstverlening. En dat komt uw veiligheid ten goede.
Keuring brandveiligheid scheepsvaart

                         Benieuwd naar onze service en scherpe tarieven? 

Ook bij u op locatie

In onze winkel keuren wij bijna dagelijks brandblussers – ook van bedrijven en particulieren in Zwolle. Wanneer u het niet ziet zitten om uw brandblussers over de A28 te verplaatsen, kunnen onze monteurs ook bij u langskomen. De inspectie vindt dan bij u op locatie plaats. Wanneer nodig, kunt u bij ons ook gebruik maken van gratis leenblussers. Zo komt uw veiligheid nooit in het geding.
Keuring brandveiligheid scheepsvaart
Toezichthouder (brand)veiligheid transportsector

Brandveilig met Safety Service Leusink

Bij Safety Service Leusink hebben wij veiligheid hoog in het vaandel staan. Niet zo raar, want het Engelse woord ‘Safety’ zit niet voor niets in onze bedrijfsnaam. Binnen onze dienstverlening speelt brandveiligheid een belangrijke rol. Zo kunnen wij uw brandblussers in Zwolle komen keuren of nieuwe reddingsmiddelen bij u afleveren. Tenslotte kunt u bij ons ook terecht voor de volgende diensten:

Keuring brandslang;
Keuring reddingsvesten;
Keuring noodverlichting;
Keuring gasinstallatie.

In Zwolle een brandblusser laten keuren?

U hoopt het nooit mee te hoeven maken: brand in uw woning of bedrijf. Toch wilt u er goed op voorbereid zijn, zodat u erger kunt voorkomen. Het in Zwolle laten keuren van uw brandblusser en andere blusmaterialen is daarin een belangrijke stap. Schakel hiervoor de hulp van Safety Service Leusink in. Wij helpen u graag aan de Zomerdijk 27a in Meppel of bij u op locatie. Maak direct een afspraak door te bellen naar 0522-745470. Wanneer staat het keuren van uw brandblusser in Zwolle bij u op de planning?
Keurmeester brandveiligheid

Meer keuringen

^

KEURING BRANDSLANG (HASPELS)

^

KEURING EN ONDERHOUD NOODVERLICHTING

^

KEURING REDDINGSVESTEN

^

KEURING GASINSTALLATIE

Keuring van brandblussers

Waar kunnen wij u mee helpen?

Winkel

Welkom in onze Safety Shop!
Voor advies, aankoop & service of gewoon een verse kop koffie!

Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 38 beoordelingen

Contactgegevens

Zomerdijk 27a
7942 JS Meppel

Openingstijden:

ma t/m vr: 8:30 – 17:00  

 zaterdag: 9:00 - 13:00

 

VOLG ONS OOK OP FACEBOOK!

Neem contact op