EHBO BHV koffer

EHBO/BHV koffer

Bijna iedere organisatie beschikt over een EHBO of BHV koffer. Dit is namelijk verplicht. Elk jaar vinden er ruim 200.000 bedrijfsongevallen plaats, waarvan 60 met dodelijke afloop. Om te voorkomen dat dit uw bedrijf overkomt, kunt u bij Safety Service Leusink een professionele EHBO of BHV koffer kopen. Deze bevat EHBO materiaal voor een werkunit en is goedgekeurd door het Oranje Kruis. Maak vandaag nog een afspraak

Makkelijk in gebruik

Bij Safety Service Leusink bieden wij de ATV BHV verbandkoffer 600.VK0044 aan. Deze BHV en EHBO koffer is goedgekeurd door het Oranje Kruis (zie nummer VD 66-37). Daarbij is het model makkelijk in gebruik. Zowel de geoefende bedrijfshulpverlener als medewerkers zonder EHBO-kennis kunnen met de inhoud van deze EHBO en BHV koffer goed uit de voeten. In het laatste geval kan men eerste hulp verlenen bij de kleinere wonden.
  

Inhoud van onze EHBO en BHV koffer

De meeste EHBO of BHV dozen bevatten een veelvoud aan losse onderdelen. Dit is bij de ATV BHV verbandkoffer 600.VK0044 niet het geval. De inhoud van deze EHBO en BHV koffer is namelijk in drie overzichtelijke modules verdeeld. Deze zijn elk apart verzegeld, waardoor voor de BHV’er snel duidelijk is welk pakketje al is gebruikt.

Verbandkoffer leusink

Keuring van EHBO en BHV koffers

Het Oranje Kruis beveelt organisaties aan om hun EHBO of BHV koffer ieder half jaar te laten controleren door een professional. Voor deze keuring kunt u altijd bij ons terecht. Bent u zelf in het bezit van de ATV BHV verbandkoffer 600.VK0044, dan is deze binnen zestig seconden gecontroleerd en – waar nodig – bijgevuld. Doordat elke module apart verzegeld is, kunnen wij snel controleren of deze gebruikt is. Dit zorgt voor lage onderhoudskosten.

 

Altijd veilig met Safety Service Leusink

Safety Service Leusink is ooit begonnen in de verkoop van materialen voor de scheepvaart. Dit doen wij nog steeds. Zo verkopen wij gasolie, zwemvesten en noodverlichting. De focus is door de jaren heen echter verlegd. Namelijk: naar de veiligheid. Van opvarenden, maar ook van mensen in andere sectoren. Wij bieden daarom – naast onze EHBO en BHV koffer – ook keuringen aan, waaronder:

Naast EHBO en BHV koffers, bieden wij ook chauffeurs-, industrie- en HACCP koffers aan. Bijvoorbeeld voor de horeca en binnenvaart. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Direct een EHBO of BHV koffer kopen?

Een valpartij. Een hartaanval. Een verstikking. Met een EHBO of BHV koffer bent u in staat om een leven te redden. Om die reden is het bezit ervan bij ieder bedrijf – behalve ZZP’ers – verplicht. Bestel uw EHBO materiaal daarom vandaag nog bij Safety Service Leusink. U kunt uw koffer ook bij ons op locatie ophalen. Navigeer hiervoor naar Zomerdijk 27a in Meppel. Bij vragen kunt u bellen naar 0522-745470 of vul het contactformulier in. Hoeveel EHBO of BHV koffers wilt u voor uw organisatie kopen?

Keurmeester brandveiligheid Meppel

Meer keuringen

^

KEURING BRANDSLANG (HASPELS)

^

KEURING EN ONDERHOUD NOODVERLICHTING

^

KEURING REDDINGSVESTEN

^

KEURING GASINSTALLATIE

Keuring van brandblussers

Waar kunnen wij u mee helpen?

Winkel

Welkom in onze Safety Shop!
Voor advies, aankoop & service of gewoon een verse kop koffie!

Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 38 beoordelingen

Contactgegevens

Zomerdijk 27a
7942 JS Meppel

Openingstijden:

ma t/m vr: 8:30 – 17:00  

 zaterdag: 9:00 - 13:00

 

VOLG ONS OOK OP FACEBOOK!

Neem contact op