Gasfles laten vullen

Gasfles vullen in Meppel

Wilt u uw gasfles laten vullen in Meppel? Dat is mogelijk bij Safety Service Leusink aan de Zomerdijk 27A! Althans, wij vullen uw gasfles niet echt bij, maar ruilen deze meteen om voor een nieuwe. Zo bent u razendsnel geholpen en kunt u thuis meteen de barbecue aansteken of de gasfles meenemen naar de camping. Sterker nog: als u wilt komen wij de gasfles ter plekke omruilen. Zo is uw gasfles laten ‘vullen’ in Meppel niet eens nodig en kunt u gewoon thuisblijven!

Waarom omruilen i.p.v. uw gasfles laten vullen in Meppel?

Een gasfles (laten) vullen mag, ook in Meppel, niet zomaar. Hier zijn strikte regels voor en er is in heel Nederland dan ook slechts een beperkt aantal vulstations. In Meppel en omgeving ontbreekt een dergelijk station, waardoor u er beter aan doet om uw gasfles eenvoudigweg om te ruilen voor een nieuw exemplaar. U weet dan ook zeker dat u een gasfles terugkrijgt die door ons is goedgekeurd en dus veilig is!

Gasfles vullen Meppel
Gasfles omruilen Meppel

Ruim aanbod aan gasflessen

Wilt u uw gasfles bij ons laten vullen in Meppel, waarmee we dus eigenlijk omruilen bedoelen, dan heeft u de keuze uit vele verschillende gasflessen. We hebben het dan over flessen met een grote dan wel kleinere inhoud, maar ook diverse soorten gas (propaan- en industriegas) en flessen van diverse merken. Denk hierbij aan bekende merken als Primagaz, Campingaz, Antargaz en Benegas. Daarnaast hebben we gasflessen van ons eigen merk, die extra voordelig zijn. Let bij de keuze voor een nieuwe gasfles ook op hoeveel statiegeld erop zit. Dit is per merk en type gasfles verschillend.

U kunt bij ons terecht wanneer u een standaard gasfles wilt laten ‘vullen’ in Meppel, maar ook andere, meer speciale modellen hebben wij op voorraad. Heeft u bijvoorbeeld een heel smalle of juist een extra lage gasfles, uit ruimtebesparende overwegingen, dan kunnen wij deze ook probleemloos voor u omruilen.

De specialist in gasflessen in Meppel en omgeving

Zoals gezegd komen wij graag uw gasfles ter plekke omruilen. Dat doen we vanzelfsprekend in Meppel, maar ook in de omgeving. Woont u dus bijvoorbeeld in De Wijk, Staphorst, maar ook Zwolle, Heino en Wijthmen komen wij graag uw gasfles ‘vullen’. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel in Meppel.

Gasfles bestellen

Laat u ook liever een nieuwe gasfles bezorgen, in plaats van uw gasfles te laten vullen in Meppel? Neem dan gauw contact met ons op om uw bestelling door te geven, dan komen wij uw nieuwe gasfles spoedig leveren. U kunt ons bellen via 0522-745470 of gebruik ons contactformulier. Een gasfles laten ‘vullen’ in Meppel was nog nooit zo eenvoudig!

Gasfles omruilen Meppel

Winkel

Welkom in onze Safety Shop!
Voor advies, aankoop & service of gewoon een verse kop koffie!

Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 38 beoordelingen

Contactgegevens

Zomerdijk 27a
7942 JS Meppel

Openingstijden:

ma t/m vr: 8:30 – 17:00  

 zaterdag: 9:00 - 13:00

 

VOLG ONS OOK OP FACEBOOK!

Neem contact op