Gasfles laten vullen

Gasfles vullen Steenwijk

Terwijl de zon hoog aan de hemel staat, bent u op zoek naar een bedrijf nabij Steenwijk waar u uw gasfles kunt laten vullen. Hetzij voor een gezellige barbecue. Hetzij voor het draaiende houden van uw bedrijf. Wat de reden ook is: bij Safety Service Leusink kunt u altijd terecht. Van wegwerpmodellen tot propaanflessen van 33 kilogram. Wij hebben ze allemaal in huis. Bekijk snel ons aanbod en maak vandaag nog een afspraak!

Het ‘vullen’ van gasflessen

In de volksmond – dus ook in Steenwijk en omstreken – spreken mensen vaak van het vullen van een glasfles. In werkelijkheid gebeurt er iets anders. U krijgt uw oude gasfles namelijk helemaal niet terug. In plaats daarvan geven wij u een nieuwe mee. Of ja: een die wij vooraf voor u gevuld hebben. Een betere manier om onze dienst te omschrijven is dan ook dat wij uw gasfles in Steenwijk omruilen. Oude spreekwijzen slijten echter langzaam. Dus als u het in Steenwijk heeft over het vullen van uw gasfles, weten wij precies wat u bedoelt.
Gasfles vullen Steenwijk
Gasfles omruilen Steenwijk

Veilig met gas dankzij Safety Service Leusink

De bedrijfsnaam zegt het eigenlijk al. Safety Service Leusink heeft zich gespecialiseerd in alles wat met veiligheid te maken heeft. Dus zowel producten als keuringen. Zo kunt u in Steenwijk niet alleen een gasfles laten vullen, maar ook uw gasinstallatie laten keuren. Dat is wel zo prettig. Zo heeft u namelijk alle gas gerelateerde zaken bij een enkele organisatie ondergebracht. Naast het vullen en keuren van uw gasfles in Steenwijk, kunnen wij u bovendien ook meer vertellen over reddingsmiddelen en brandveiligheid.

Het ruilen van een gasfles doen wij in de wijde omgeving van Steenwijk. Dus ook in:

  • Havelte;
  • Giethoorn;
  • Frederiksoord;
  • De Blesse;
  • Darp.

Nabij Steenwijk een gasfles vullen?

Propaan. We kunnen vandaag de dag niet zonder. Zowel op particulier als zakelijk gebied. Wilt u uw gasfles in Steenwijk daarom laten vullen of ruilen? Kom dan gerust naar Safety Service Leusink. U vindt ons aan de Zomerdijk 27a in Meppel. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan kunnen wij uw gasfles in Steenwijk ook bij u op locatie omruilen. Neem bij vragen gerust contact met ons op. Vul hiervoor ons formulier in of bel naar 0522-745470. Het vullen van een gasfles in Steenwijk was nog nooit zo makkelijk.
Gasfles omruilen Steenwijk

Winkel

Welkom in onze Safety Shop!
Voor advies, aankoop & service of gewoon een verse kop koffie!

Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 39 beoordelingen

Contactgegevens

Zomerdijk 27a
7942 JS Meppel

Openingstijden:

ma t/m vr: 8:30 – 17:00  

 zaterdag: 9:00 - 13:00

 

VOLG ONS OOK OP FACEBOOK!

Neem contact op