Keuring reddingsmiddelen

AED: verkoop, onderhoud en keuring

Wilt u een AED kopen, om in het geval van een hartstilstand handelend te kunnen optreden? Dan bent u bij Safety Service Leusink aan het juiste adres. Wij leveren namelijk gecertificeerde AED’s aan particulieren en bedrijven. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het onderhoud en keuring van uw AED. Zo weet u zeker dat de AED naar behoren werkt en veilig ingezet kan worden wanneer de situatie daarom vraagt.

Levering AED’s

Met de aanschaf van een AED redt u levens. Niet voor niets stimuleren de overheid en de Hartstichting de aanschaf van AED’s en het volgen van AED-cursussen door burgers. Een AED kan namelijk écht het verschil maken. Jaarlijks krijgen in Nederland duizenden te maken met levensbedreigende hartritmestoornissen. Hierbij pompt het hart geen bloed meer rond en is het essentieel dat er snel wordt ingegrepen. Een AED is hierbij onmisbaar.

De overlevingskansen zijn bij succesvol ingrijpen met behulp van een AED binnen zes minuten na het intreden van de hartritmestoornissen namelijk zo’n 70 procent. Iedere minuut die daarop volgt nemen de overlevingskansen naar schatting met ongeveer 10 procent af. Om maar te onderstrepen waarom het zo belangrijk is dat veel bedrijven een AED aanschaffen. U doet het niet alleen voor uw personeel en klanten, maar ook voor de toevallige passant die plots in elkaar zakt.

Reddingsmiddelen laten keuren
Verkoop reddingsmiddelen

Onderhoud en keuring AED’s

Wanneer u dan zo’n AED heeft aangeschaft, is het belangrijk dat deze blijft functioneren zoals dat hoort. U wilt immers altijd op uw AED kunnen vertrouwen. Gelukkig heeft een AED niet veel onderhoud nodig, doordat ze onder meer zelftesten uitvoeren. Het belangrijkste is dat de elektroden en de batterijen regelmatig gecheckt en waar nodig vervangen worden. Batterijen gaan in de regel zo’n vier jaar mee, elektroden twee jaar. Maak dus zeker eens in de twee jaar een onderhoudsafspraak met onze specialist.

Advies reddingsmiddelen
Reddingsmiddelen laten keuren

Bij een AED-keuring kijken we bovendien niet alleen naar de werking van de hierboven genoemde onderdelen, maar ook of de AED in de tussentijd niet beschadigd is geraakt. We checken of de software nog up-to-date is en of er (nog) een gebruiksaanwijzing aanwezig is. Tot slot is het belangrijk om vast te stellen of de AED voor iedereen goed toegankelijk is en op de juiste wijze is gemonteerd.

AED kopen of laten keuren? Neem contact op

Heeft u dus belang bij een AED of wilt u uw huidige AED laten keuren? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via 0522-745470 of via ons contactformulier.

Contact opnemen over uw AED
Reddingsmiddelen kopen en keuren

Waar kunnen wij u mee helpen?

Winkel

Welkom in onze Safety Shop!
Voor advies, aankoop & service of gewoon een verse kop koffie!

Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 38 beoordelingen

Contactgegevens

Zomerdijk 27a
7942 JS Meppel

Openingstijden:

ma t/m vr: 8:30 – 17:00  

 zaterdag: 9:00 - 13:00

 

VOLG ONS OOK OP FACEBOOK!

Neem contact op