Reddingsvest laten keuren

Reddingsvest keuren Steenwijk

Het keuren van uw reddingsvest in Steenwijk is een periodiek terugkerende afspraak. Om uw veiligheid op het water te kunnen blijven garanderen, schakelt u het liefst een erkend keuringsbedrijf in. Naast vakkundige service ontvangt u hier vaak ook een geldig certificaat. Schuif daarom vandaag nog aan bij Safety Service Leusink in Meppel. Onze specialisten helpen u graag met de keuring van uw reddingsvest.

Hoe vaak laten keuren?

Of u nu voor werk of ter ontspanning op het water te vinden bent: u gaat de risico’s graag zoveel mogelijk uit de weg. Daarom zijn veel bedrijven en particulieren in het bezit van een reddingsvest. De levensduur van deze producten is echter beperkt. Onderdelen kunnen gaan roesten of slijten. Daarom raden fabrikanten aan om uw reddingsvest in Steenwijk met enige regelmaat te laten keuren. In het geval van recreatie is eens in de twee jaar voldoende. Bij beroepsmatig gebruik wordt een jaarlijkse controle aangeraden.

Besto-gecertificeerd

Safety Service Leusink is door Besto gecertificeerd als officieel keuringsstation. Dit houdt in dat – wanneer u uw reddingsvest in Steenwijk door ons laat keuren -, de keuring aan hoge kwaliteitseisen voldoet. Zo wordt uw vest minimaal 16 uur op druk gezet en op drukverlies gecontroleerd. Ook kunnen wij – wanneer nodig – defecte onderdelen vervangen. Na onze keuring ontvangt u gratis een keuringscertificaat, waarmee u zich kunt verantwoorden bij inspectiediensten.
Keuring reddingsvesten

Altijd veilig met Safety Service Leusink

Het bedrijf achter Safety Service Leusink kent zijn oorsprong in de scheepvaart. Al jarenlang verkopen wij scheepvaartbenodigdheden en gasolie. De vraag naar keuringen voor deze producten werd vanuit onze klantenkring echter steeds groter. Dus ook naar het keuren van reddingsvesten in of nabij Steenwijk. Om in deze wens tegemoet te komen, behaalden wij verschillende certificaten. Sindsdien kunnen wij de keuringen zelf uitvoeren. In 2018 zijn we ons volledig gaan specialiseren in veiligheid. Ook buiten de scheepvaart.

Naast het keuren van reddingsvesten, voeren wij – in of nabij Steenwijk – ook de volgende keuringen uit:

In Steenwijk een reddingsvest laten keuren?

Ieder jaar verdrinken er in Nederland meer dan 100 mensen. Toch draagt maar 30% van alle watersporters een reddingsvest. Ook worden ze vaak niet consequent gekeurd. Wilt u goed voorbereid het water op? Laat uw reddingsvest in Steenwijk dan regelmatig keuren. Dit kan bij Safety Service Leusink. Kom vandaag nog langs aan de Zomerdijk 27a in Meppel of maak een afspraak voor een bezoek bij u op locatie. Bel voor vragen naar 0522-745470 of vul ons contactformulier in. Wanneer wilt u uw reddingsvest in Steenwijk laten keuren?
Reddingsvesten laten keuren

Meer keuringen

^

KEURING EN ONDERHOUD BRANDBLUSSER(S)

^

KEURING BRANDSLANG (HASPELS)

^

KEURING EN ONDERHOUD NOODVERLICHTING

^

KEURING GASINSTALLATIE

Reddingsvesten keuring

Waar kunnen wij u mee helpen?

Winkel

Welkom in onze Safety Shop!
Voor advies, aankoop & service of gewoon een verse kop koffie!

Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 38 beoordelingen

Contactgegevens

Zomerdijk 27a
7942 JS Meppel

Openingstijden:

ma t/m vr: 8:30 – 17:00  

 zaterdag: 9:00 - 13:00

 

VOLG ONS OOK OP FACEBOOK!

Neem contact op