Gasfles laten vullen

Gasfles laten vullen

Wilt uw gasfles laten vullen, bijvoorbeeld voor op de camping of om thuis te kunnen barbecueën? Dat is maar op weinig plaatsen in Nederland mogelijk. U kunt er dan ook beter voor kiezen om uw huidige gasfles om te ruilen voor een nieuw en – vanzelfsprekend – gevuld exemplaar. Dat bedoelen de meesten eigenlijk ook wanneer ze het hebben over ‘een gasfles laten vullen’. Wel zo veilig en u behoudt natuurlijk het statiegeld dat op de nieuwe (merk)gasfles zit. Kom dus gauw langs bij Safety Service Leusink aan de Zomerdijk 27A in Meppel en kies voor een nieuwe gasfles die u door ons hebt laten vullen.

Een volle gasfles thuisbezorgd

Om uw gasfles te laten ‘vullen’ (omruilen dus) hoeft u echter niet eens de deur uit. Als u wilt komen we uw lege gasfles bij u thuis omruilen voor een nieuwe! Vanzelfsprekend kunnen we ook gasflessen leveren wanneer u niets om te ruilen hebt. Vul eenvoudig ons bestelformulier in, dan komen we spoedig langs met het door u gewenste aantal en type gasflessen.

Gasfles vullen
Gasfles omruilen

Zelf uw gasfles vullen aan de pomp? Niet doen!

Wat we in ieder geval sterk afraden is om uw gasflessen zelf bij te vullen met LPG bij een tankstation. Dit is ontzettend risicovol en is dan ook bij wet verboden. Gasflessen die gevuld zijn door een hiertoe erkend station zitten namelijk voor maximaal 80 procent vol met gas. Dit om te voorkomen dat er gas gaat lekken, waardoor er een enorme steekvlam of zelfs explosie kan ontstaan. Vult u zelf uw gasflessen aan de pomp dan ontbreekt de noodzakelijke begrenzer en weet u dus nooit precies hoeveel gas er in de fles zit, met alle mogelijke gevolgen van dien. Laat dus altijd uw gasfles vullen of omruilen door een specialist, die alle benodigde veiligheidseisen in acht neemt.

Uw gasfles laten ‘vullen’ door Safety Service Leusink

Het hebben van een goedgekeurde gasfles is essentieel. Mocht er ooit een ongeluk gebeuren en blijken dat u een niet-goedgekeurde (bijvoorbeeld door uzelf gevulde) gasfles had, dan zal de verzekering niets uitkeren. Mede daarom zijn wij van Safety Service Leusink al sinds 2003 gespecialiseerd in brandveiligheid en het keuren van diverse hieraan gelieerde producten. Daaronder vallen ook gasflessen. Bij ons staat veiligheid altijd voorop en kunt u er dus ook van op aan dat de gasfles die u heeft laten ‘vullen’ 100 procent veilig is. Die claim durven wij als erkend keuringsstation wel te maken.

Heeft u dus een lege gasfles die u wilt laten vullen? Bestel dan gauw een nieuwe via onze website of kom langs in de winkel om uw gasfles om te ruilen. U zult er geen spijt van krijgen dat u er niet voor koos om uw gasfles met goedkoop LPG te laten vullen!

Nieuwe gasfles

Winkel

Welkom in onze Safety Shop!
Voor advies, aankoop & service of gewoon een verse kop koffie!

Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 39 beoordelingen

Contactgegevens

Zomerdijk 27a
7942 JS Meppel

Openingstijden:

ma t/m vr: 8:30 – 17:00  

 zaterdag: 9:00 - 13:00

 

VOLG ONS OOK OP FACEBOOK!

Neem contact op