Keuring brandblusser Meppel

Brandblusser keuren Meppel

Op veiligheid mag u nooit besparen en daarom is het sterk aan te raden tijdig uw brandblusser(s) te laten keuren in Meppel. Voorkom dat u in de situatie belandt waarin het uitstellen van de verplichte keuring verstrekkende gevolgen blijkt te hebben. Want hoewel we natuurlijk allemaal hopen en ergens ook verwachten onze brandblusser nooit nodig te zullen hebben: hij hangt er natuurlijk niet voor niets. Kies dus voor uw eigen veiligheid en die van uw omgeving en laat uw brandblusser op tijd keuren door Safety Service Leusink in Meppel.

Erkend keuringsstation

Vanzelfsprekend zijn wij heus niet de enige die uw brandblusser in Meppel kunnen keuren. Echter, wilt u er zeker van zijn dat de keuring voldoet aan alle in de wet gestelde eisen, dan doet u er wel goed aan om de keuring van uw brandblusser(s) aan onze keurmeesters over te laten. Wij zijn namelijk REOB-gecertificeerd, een belangrijke voorwaarde om aantoonbaar te kunnen voldoen aan de gestelde kwaliteitsstandaard.

We controleren uw brandblussers altijd volgens een vast patroon. Daarbij beoordelen we in hoeverre uw brandblussers nog bruikbaar zijn, of ze eenvoudig toegankelijk zijn (geen obstakels die de toegang tot de blussers belemmeren), of ze over de juiste etiketten beschikken en natuurlijk of ze beschadigd zijn. Daarnaast houdt een brandblusser keuren in Meppel ook in dat we kijken naar de plekken waar uw brandblussers hangen, of er voldoende blusmiddelen aanwezig zijn en of dit de juiste blusmiddelen zijn.

Keuring brandveiligheid Meppel

                         Benieuwd naar onze service en scherpe tarieven? 

Wanneer uw brandblusser laten keuren in Meppel?

In Nederland is het verplicht om in publieke ruimtes brandblussers beschikbaar te hebben. Wanneer dit het geval is, dan geldt bovendien een keuringsplicht. De Nederlandse wet schrijft voor dat u uw brandblussers in Meppel om de twee jaar dient te laten keuren. Volgens de zogeheten NEN-normering doet u er echter goed aan om dit ieder jaar te laten geschieden. Breekt er brand uit met schade en/of letsel tot gevolg en blijkt achteraf dat u uw brandblusser(s) niet heeft laten keuren, dan kunt u voor deze schade aansprakelijk gesteld worden.

Brandblusser keuren Meppel
Toezichthouder (brand)veiligheid transportsector

Uw brandblusser thuis laten keuren? Geen probleem!

Wanneer u uw brandblusser wilt laten keuren, kunt u deze bij ons in Meppel langsbrengen. Echter, onze keurmeesters komen ook graag bij u langs om uw blussers op locatie te controleren. Zo weet u ook meteen zeker dat uw blussers op de juiste plek hangen en goed bereikbaar zijn.

Laat ook uw brandblusser keuren in Meppel

Wilt u dus uw brandblusser laten keuren in Meppel? Breng hem dan gerust langs bij ons aan de Zomerdijk 27a of maak een afspraak om hem bij u op locatie te laten keuren. U mag natuurlijk ook bellen naar 0522-745470om uw brandblusser te laten keuren in Meppel.

Keurmeester brandveiligheid Meppel

Meer keuringen

^

KEURING BRANDSLANG (HASPELS)

^

KEURING EN ONDERHOUD NOODVERLICHTING

^

KEURING REDDINGSVESTEN

^

KEURING GASINSTALLATIE

Keuring van brandblussers

Waar kunnen wij u mee helpen?

Winkel

Welkom in onze Safety Shop!
Voor advies, aankoop & service of gewoon een verse kop koffie!

Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 39 beoordelingen

Contactgegevens

Zomerdijk 27a
7942 JS Meppel

Openingstijden:

ma t/m vr: 8:30 – 17:00  

 zaterdag: 9:00 - 13:00

 

VOLG ONS OOK OP FACEBOOK!

Neem contact op