Keuring brandblusser

Brandblusser keuren Steenwijk

Het klinkt misschien dramatisch, maar het laten keuren van uw brandblusser in Steenwijk kan het verschil betekenen tussen leven en dood. Schakel daarom altijd een erkende professional in. Zo vermijdt u onnodig risico. Gelukkig zijn de monteurs van Safety Service Leusink stuk voor stuk gecertificeerd. Zo bent u verzekerd van de feilloze werking van uw blusmateriaal. Laat uw brandblusser in Steenwijk vandaag nog keuren!

Specialist in keuringen

Voor het laten keuren van uw brandblusser in Steenwijk, zoekt u een specialist. Bij Safety Service Leusink zijn al onze monteurs REOB-erkend. Hiermee zijn wij dus de perfecte kandidaat voor uw klus. Daarbij hanteren we de NEN EN 2559 als norm. Als bedrijf zijn wij ten slotte ook door Kiwa erkend. Zo weet u 100% zeker dat uw brandblusser op de juiste manier gekeurd wordt en aan alle gestelde eisen voldoet. Wel zo veilig.
Keuring brandveiligheid scheepsvaart

                         Benieuwd naar onze service en scherpe tarieven? 

Bij ons of op locatie

Het laten keuren van blusmateriaal is ontzettend belangrijk. Sterker nog: het is door de overheid verplicht. Iedere twee jaar moet er een keuring plaatsvinden. Dit kan bij ons in de winkel, maar ook bij u op locatie. Onze monteurs reizen gerust naar Steenwijk af om uw brandblusser te keuren. Dat scheelt u weer tijd. Wanneer nodig kunt u gebruik maken van onze gratis leenblussers.
Keuring brandveiligheid scheepsvaart
Toezichthouder (brand)veiligheid transportsector

Altijd veilig met Safety Service Leusink

De naam zegt het al. Het bedrijf achter Safety Service Leusink houdt zich bezig met alles wat met veiligheid te maken heeft. Dus ook brandveiligheid. Hieronder valt onder andere het keuren van uw brandblusser in Steenwijk. Daarnaast bieden wij ook andere diensten aan, die de risico’s van brand tegengaan. Denk hierbij aan producten, zoals:

  • Noodverlichting en signalisatie;
  • Automatisch blussysteem FirePro;
  • EHBO, BHV en toebehoren.

Naast het laten keuren van uw brandblusser in Steenwijk, kunt u ons ook inschakelen voor het inspecteren van de brandslang, noodverlichting, reddingsvesten en gasinstallatie. Op deze manier dragen wij bij aan een veilig Nederland.

In steenwijk een brandblusser laten keuren?

Een vlammenzee, die uw pand verwoest… Daar moet u als eigenaar niet aan denken. Daarom laat u uw brandblusser in Steenwijk iedere twee jaar door een echte professional keuren. Bijvoorbeeld door Safety Service Leusink. Dit kan bij u op locatie, maar ook in onze winkel aan de Zomerdijk 27a in Meppel. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door ons formulier in te vullen of direct te bellen naar 0522-745470. Wanneer is het weer tijd om uw brandblusser in Steenwijk te laten keuren?
Keurmeester brandveiligheid

Meer keuringen

^

KEURING BRANDSLANG (HASPELS)

^

KEURING EN ONDERHOUD NOODVERLICHTING

^

KEURING REDDINGSVESTEN

^

KEURING GASINSTALLATIE

Keuring van brandblussers

Waar kunnen wij u mee helpen?

Winkel

Welkom in onze Safety Shop!
Voor advies, aankoop & service of gewoon een verse kop koffie!

Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 38 beoordelingen

Contactgegevens

Zomerdijk 27a
7942 JS Meppel

Openingstijden:

ma t/m vr: 8:30 – 17:00  

 zaterdag: 9:00 - 13:00

 

VOLG ONS OOK OP FACEBOOK!

Neem contact op